Декупаж техниката    претставува уметноста на украсување на објектот со помош на лепење обоени хартии (салфетки) во комбинација со специјална боја и ефекти, златни листови и така натаму. Најчесто како објект се користи  мала кутија или елементи од стар мебел на кој ќе му вдахнете нов и свеж изглед кога и да посакате.
Св. Мина
кутија
рамка за огледало
рамка за огледало
украсна чинија
украсна чинија
рамка за огледало
кутија за накит
послужавник
кутија за накит
Галерија на производи

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom